Syntetisk teak terrassebord

Flexiteek 2G

Fra anbud til superyachter, Flexiteek 2G er det perfekte valget for drømmeterrassen din. Den er designet for å gi deg det ultimate innen utseende, lang levetid og ytelse.

LÆR MER OM FLEXITEEK 2G

Benefits

Fordeler

Flexiteek 2G er et vakker, langvarig, høy-ytelses terrassebord, designet for å takle alle værforhold. Det gir en rekke fordeler sammenlignet med alternative terrassebord-produkter.

Oppdag fordeler >

Over 30 fargekombinasjoner

Våre dekk kommer i 11 forskjellige farger. Med tre fugealternativer betyr dette at du kan velge mellom over 30 kombinasjoner. Så du kan etterligne splitter ny, forvitret, skrubbet eller bleket teak. Eller gå for et mer moderne valg, for eksempel kull, karbon eller off-white.

Se alle fargekombinasjoner >

Over 30 Colour Combinations
Design Possibilities

Designmuligheter

Vi kan tilpasse dekket ditt for å lage tradisjonelle og moderne design på individuell basis – kuttet, montert og ferdig for hånd. Vi kan også dekorere dekket ditt med skreddersydde design, logoer og bokstaver, ved hjelp av datastyrte, presisjonsskjæreverktøy.

Se hva som er mulig >

Galleri

Hvis du leter etter inspirasjon til båten din, ta en titt på vårt Flexiteek 2G-galleri som viser vårt brede utvalg av farger.

Se Flexiteek 2G-galleriet >

Gallery
Deck Designer

Dekkdesigner

Bruk vår dekkdesigner for å lage det perfekte dekket for båten din. Visualiser alle de 30 fargekombinasjonene på en motorbåt, seilbåt, sportsbåt eller RIB fritidsbåt, og send deretter inn designet ditt til teamet vårt for et tilbud.

Design ditt egne drømmedekk >

Hvorfor velge flexiteek 2g?

Finn ut hvorfor Flexiteek 2G er det perfekte valget for din båt. Se hvordan den kan sammenlignes med andre syntetiske teaker samt ekte teak, komposittplater og EVA.

200 båtbyggere tar ikke feil >

Why Choose Flexiteek 2G?
Manufacturing Flexiteek 2G

Produskjonsprosess

Finn ut hvordan vi lager Flexiteek 2G fra pellet til profil, deretter fra profil til panel.

Lær mer >

Vanlige spørsmål

Våre omfattende ofte stilte spørsmål dekker alle aspekter, inkludert produktinformasjon, montering og vedlikehold.

Se vanlige spørsmål >

FAQs

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menü