Fordeler

Flexiteek 2G

UTSEENDE SOM VARER

Flexiteek 2G er et vakker, langvarig, høy-ytelses terrassebord, designet for å takle alle værforhold.

Som den etablerte kategorilederen er Flexiteek 2G enormt populær blant båteiere. Den er også spesifisert av over 200 båtbyggere over hele verden. Med Flexiteek 2G er det ikke nødvendig å bruke timer på å skrubbe, pusse og olje dekket. Våre originale dekk – montert for rundt 20 år siden – er fortsatt gode og ser fortsatt flotte ut.

FORDELENE ER KLARE

ANCHOR RECEIVER

TEAK OPPFUNNET PÅ NYTT

Med sin finkornede finish er Flexiteek 2G vakkert utformet for å se ut akkurat som ekte teak. Du vil være den eneste som vet at det ikke er ekte vare. Flexiteek 2G er det perfekte valget hvis du streber etter den tradisjonelle appellen til et skinnende teakdekk og kommer i «som ny» og «forvitret» alternativer. Etablert i 2000, har vi de mest erfarne teamene lokalisert over hele verden for å hjelpe til med design, produksjon og montering av syntetisk dekk.

Bla gjennom

LANGVARIG

Flexiteek er velprøvd teknologi med originale dekk som nå er over 20 år gamle og ser fortsatt vakre ut. Ditt nye dekk kommer med 5 års garanti mot materialfeil. Alle Flexiteek-dekk er produsert ved hjelp av vinylsveiseteknikker som gjør skjøtene sterkere enn ved bruk av lim. Overflaten er ekstremt slitesterk, UV-stabil og kan fullstendig slipes på nytt dersom du skulle trenge eller ønsker det.

Bla gjennom

HØY YTELSE

Flexiteek 2G tilbyr betydelige fordeler i forhold til konkurrerende syntetiske terrassebordsytemer.

  • Dens formtilpassede underside gir overlegen vedheft og tilpasning til båter i alle former og størrelser.
  • Den avkjøles 30 % raskere enn tradisjonell komposittt-terrassebord.
  • Den er opptil 35 % lettere, flott for ytelsesyachter, flerskrog eller motorbåter.
  • Suveren «korning» gjør Flexiteek 2G til det mest realistiske syntetiske terrassebordet.

Bla gjennom

LITE VEDLIKEHOLD

Flexiteek 2G krever lite vedlikehold for å opprettholde det flotte utseendet. Ikke behov for vanlig hard skrubbing eller dyre rengjørings- og forseglingssystemer, bare en og annen skylling eller høytrykksspyling for en dyp rengjøring gjør at den ser ut som ny. Såpe og vann vil fjerne de fleste søl, inkludert olje, drivstoff, rødvin og fiskeblod.

Bla gjennom

YTTERLIGERE FORDELER

Over 30 Colour Combinations

OVER 30 FARGEKOMBINASJONER

Våre dekk kommer i 11 forskjellige farger. Med tre fugealternativer betyr dette at du kan velge mellom over 30 kombinasjoner. Så du kan etterligne splitter ny, forvitret, skrubbet eller bleket teak. Eller gå for et mer moderne valg, for eksempel kull, karbon eller off-white.

Se alle fargekombinasjoner >

REDUSERT VEKT

Med en vekt på bare 4,5 kg per m² er Flexiteek 2G opptil 35 % lettere enn konkurrerende syntetiske terrassebordsystemer. Dette gjør den spesielt attraktiv for høy-ytelses flerskrog, motor- og seilbåter. Viktigere, det reduserer vekten plassert over vannlinjen, så vel som den totale båtvekten. Dette resulterer i et lavere tyngdepunkt, reduserer krenging og forbedrer ytelsen.

Reduced Weight

DESIGNMULIGHETER

Vi kan tilpasse dekket ditt for å lage tradisjonelle og moderne design på individuell basis – kuttet, montert og ferdig for hånd. Vi kan også dekorere dekket ditt med skreddersydde design, logoer og bokstaver, ved hjelp av datastyrte, presisjonsskjæreverktøy.

Se hva som er mulig >

ET GRØNNERE VALG

Flexiteek 2G gir deg det skinnende utseendet til ekte teak uten miljødilemmaene forbundet med tropisk hardtre. Som ethvert produkt har Flexiteek 2G et miljømessig fotavtrykk. Vi har tatt skritt for å minimere virkningen ved å resirkulere produksjonsavfallet vårt til andre produkter og bruke REACH-kompatibel ftalatfri mykner.

Lær mer om vår miljøforpliktelse> >

A Greener Choice
Market Leading

ET MARKEDSLEDENDE PRODUKT

Flexiteek 2G er produsert på fem kontinenter, tilgjengelig gjennom over 100 distributører over hele verden og levert til over 200 ledende båtbyggere. Dens patenterte, formtilpassede underside sikrer overlegen vedheft og tilpasning til båter av alle former og størrelser.

HVORDAN SAMMENLIGNER DET?

Finn ut hvorfor over 200 ledende båtbyggere velger Flexiteek.

HVORFOR VELGE FELXITEEK 2G?

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menü