MANUFACTURING PROCESS

Flexiteek 2G

FRA PELLET TIL PROFIL

Consistent wood grain effect

Vi produserer Flexiteek terrassebord fra virgin 2G polymer pellets. Sofistikert ekstruderings- og doseringsutstyr sikrer ekstrem nøyaktighet, noe som betyr at fargene våre er konsistente og trekorneffekten er naturlig inkonsekvent, akkurat som ekte tre.

Egendesignede ekstruderingsdyser kontrollerer dimensjonene og formen på terrassebordet, som avkjøles i et temperaturkontrollert vannbad. Våre eksperthåndverkere sliper overflaten på terrassebordet , for å få frem korn og tekstur før endelige farge- og kvalitetskontroller er fullført

Manufacturing Flexiteek 2G

FRA PROFIL TIL PANEL

Flexiteek panels being manufactured

Flexiteek-paneler er produsert av profiler eller planker, akkurat som et teakdekk. Mens et teakdekk er «våt-kalket» for å slå det sammen, er Flexiteek vinylsveiset for å skape en sterkere skjøt. Fuktingen er enten en del av ekstruderingen, eller sveiset inn i materialet, noe som sikrer en jevn finish.

Vi kan lage hvilket utseende du ønsker, fra tradisjonell teak til moderne designerfinish. Og takket være dens fleksible, overflatetilpassede egenskaper, er alt mulig i alle størrelser.

Anything is possible

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menü