Båtbyggere oversikt

For båtbyggere

Bla gjennom

Stoles på av over 200 ledende båtbyggere

Pardo Yachts

Dette sier kundene våre

«Vi monterer Flexiteek 2G på seilbåtene våre fordi det ganske enkelt er perfekt. Uten ettersalgskrav vet vi at vi har tatt det riktige valget for å samarbeide med Flexiteek for terrassebordene våre.»


Robert Menzel

Nestleder for innkjøp

«Vi ser en økende etterspørsel etter Flexiteek fra våre kunder, og med et enkelt samarbeid og god kundeservice fra vår partner forventer vi at dette markedet vil vokse for oss i fremtiden.»


Kræn B. Nielsen

Administrerende Direktør

«Vi begynte å jobbe med Flexiteek i 2019. For oss er nøkkelfunksjonene til terrassebordene de sklisikre egenskapene og evnen til å holde seg kjølig på varme dager. Kvaliteten på materialet er veldig bra, og vi er veldig fornøyde med den enkle kommunikasjonen og raske leveringstider.»


Torry D. Haugland

Teknisk sjef

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek er lett, lite vedlikehold og ser flott ut også når det er vått. Det ser ut som et teakgulv uten den miljøpåvirkningen som naturlig teak har.»


Stig Olssøn

Produktsjef

«Kundene mine er fornøyde med Flexiteek. Den er vedlikeholdsfri, har et veldig bra utseende og er sklisikker, en veldig viktig funksjon for Elling siden vi er sikkerhetsfokuserte.»


Anton van den Bos

Administrerende direktør

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»


David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Fordelene er klare

Flexiteek 2G er det perfekte terrassebordet for din motorbåt.

Teak oppfunnet på nytt

Med sin finkornede finish er Flexiteek 2G vakkert utformet for å se ut akkurat som ekte teak. Du vil være den eneste som vet at det ikke er ekte vare. Flexiteek 2G er det perfekte valget hvis du streber etter den tradisjonelle appellen til et skinnende teakdekk og kommer i «som ny» og «forvitret» alternativer. Etablert i 2000, har vi de mest erfarne teamene lokalisert over hele verden for å hjelpe til med design, produksjon og montering av syntetisk dekk.

Teak Re-invented

Langvarig

Flexiteek er velprøvd teknologi med originale dekk som nå er over 20 år gamle og ser fortsatt vakre ut. Ditt nye dekk kommer med 5 års garanti mot materialfeil. Alle Flexiteek-dekk er produsert ved hjelp av vinylsveiseteknikker som gjør skjøtene sterkere enn ved bruk av lim. Overflaten er ekstremt slitesterk, UV-stabil og kan fullstendig slipes på nytt dersom du skulle trenge eller ønsker det.

Long Lasting

Høy ytelse

Flexiteek 2G tilbyr betydelige fordeler i forhold til konkurrerende syntetiske terrassebordsytemer.

  • Dens formtilpassede underside gir overlegen vedheft og tilpasning til båter i alle former og størrelser.
  • Den avkjøles 30 % raskere enn tradisjonell komposittt-terrassebord.
  • Den er opptil 35 % lettere, flott for ytelsesyachter, flerskrog eller motorbåter.
  • Suveren «korning» gjør Flexiteek 2G til det mest realistiske syntetiske terrassebordet.
High Performance

Lite vedlikehold

Flexiteek 2G krever lite vedlikehold for å opprettholde det flotte utseendet. Ikke behov for vanlig hard skrubbing eller dyre rengjørings- og forseglingssystemer, bare en og annen skylling eller høytrykksspyling for en dyp rengjøring gjør at den ser ut som ny. Såpe og vann vil fjerne de fleste søl, inkludert olje, drivstoff, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 fargekombinasjoner

Våre dekk kommer i 11 forskjellige farger. Med tre fugealternativer betyr dette at du kan velge mellom over 30 kombinasjoner. Så du kan etterligne splitter ny, forvitret, skrubbet eller bleket teak. Eller gå for et mer moderne valg, for eksempel kull, karbon eller off-white.

Se alle fargekombinasjoner >

Over 30 Colour Combinations

Redusert vekt

Med en vekt på bare 4,5 kg per m² er Flexiteek 2G opptil 35 % lettere enn konkurrerende syntetiske terrassebordsystemer. Dette gjør den spesielt attraktiv for høy-ytelses flerskrog, motor- og seilbåter. Viktigere, det reduserer vekten plassert over vannlinjen, så vel som den totale båtvekten. Dette resulterer i et lavere tyngdepunkt, reduserer krenging og forbedrer ytelsen.

Reduced Weight

VÅRT LØFTE TIL DEG

Vi er her for å hjelpe deg med å tilfredsstille behovene til kundene dine. Våre produkter er designet for å være de beste i sin kategori.

Vi fortsetter å innovere og forbedre oss for å sikre at dette forblir tilfelle. Takket være vårt globale distribusjonsnettverk kan vi tilby deg uovertruffen service og støtte.

Kontinuerlig innovasjon

Vårt patenterte materiale har etablert Flexiteek 2G som markedsleder innen syntetisk terrassebord i teak. Vi fortsetter å investere i å utvikle kapasiteten til våre ansatte, kvaliteten på produktene våre og effektiviteten til prosessene våre. Dette inkluderer avanserte skjære- og sveiseteknikker, opplæring og utvikling av personalet og maskinoppgraderinger.

Eksepsjonell service

Vi er direkte ansvarlige for ende til ende produksjon av materialene våre. Så vi kan gi deg skreddersydde farger og størrelser, design av dekklayout, opplæring for å lage internt og overvåket dekkmontering – enten med teamet ditt eller som en komplett service.

Uovertruffen støtte

Med distributører i over 50 land kan vi støtte deg med lokal fabrikasjon, montering og service, uansett hvor du er. I tillegg kan vi tilby en rekke ressurser og støtte for presentasjoner til OEM-forhandlere.

Klar for å starte?

Velg ett eller flere av disse valgene.

Ikke klar?

Les våre vanlige spørsmål for båtbyggere.

Vanlige spørsmål for båtbyggere
{(39602 + 22)}

Trees planted to date

Menü