Personvernerklæring

1.0 VÅR KJERNETRO ANGÅENDE BRUKERPERSONVERN OG DATABESKYTTELSE

2.0 RELEVANT LOVGIVNING

Flexiteek-nettstedet er designet for å overholde de relevante delene av følgende nasjonale og internasjonale lover med hensyn til databeskyttelse og brukernes personvern:

Vår overholdelse av lovgivningen ovenfor, som alle er strenge av natur, betyr at Flexiteek-nettstedet sannsynligvis vil være i samsvar med databeskyttelses- og personvernlovgivningen som er fastsatt av mange andre land og territorier. Hvis du er usikker på om denne nettsiden er i samsvar med ditt eget hjemlands spesifikke databeskyttelses- og personvernlovgivning, bør du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige (detaljer om hvem du finner i avsnitt 9.0) for avklaring

3.0 PERSONLIG INFORMASJON SOM DENNE NETTSIDEN SAMLER INN OG HVORFOR VI SAMLER DET

Flexiteek-nettstedet samler inn og bruker personlig informasjon av følgende grunner:

3.1 SPORING AV NETTSTEDSBESØK

Som de fleste nettsteder bruker denne nettsiden Google Analytics (GA) for å spore brukerinteraksjon. Vi bruker disse dataene til å bestemme antall personer som bruker nettstedet vårt, for bedre å forstå hvordan de finner og bruker nettsidene våre og for å se hvordan de reiser gjennom nettsidenes sider.

Selv om GA registrerer data som din geografiske plassering, enhetstype, nettleser og operativsystem, identifiserer ingen av denne informasjonen deg personlig for oss. GA registrerer også datamaskinens IP-adresse som kan brukes til å identifisere deg personlig, men Google gir oss ikke tilgang til denne informasjonen. Vi anser Google som en tredjeparts databehandler (se avsnitt 6.0 nedenfor).

GA bruker informasjonskapsler, detaljer om disse finnes i Googles utviklerveiledninger

Til din informasjon, nettstedene våre bruker analytics.js-implementeringen av GA.

Deaktivering av informasjonskapsler i nettleseren din vil stoppe GA fra å spore noen del av besøket ditt på sider på nettsidene våre. For mer informasjon om hvordan du gjør dette, se vår policy-side for informasjonskapsler.

3.2 E-POSTLENKER

Skulle du velge å kontakte oss ved å bruke e-postlenker, vil ingen av dataene du inkluderer, lagres av denne nettsiden eller sendes til/behandles av noen av tredjeparts databehandlere definert i avsnitt 6.0. I stedet vil den bli sendt til oss ved hjelp av e-postservere levert av enten din egen e-postleverandør eller din internettleverandør.

4.0 HVORDAN VI OPPBEVARER DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Personopplysninger som sendes inn til denne nettsiden lagres på krypterte solid state-stasjoner på britisk-baserte servere som drives av et av Storbritannias ledende webvertsselskaper (se avsnitt 5.0).

5.0 NETTSTED, DATABASE OG E-POSTSERVERE

5.1 NETTSTED OG DATABASE SERVER

Flexiteek-nettstedet og databasen er alle vert i et Tier III-datasenter lokalisert i Nord-London i Storbritannia.

Noen av datasenterets mer bemerkelsesverdige sikkerhetsfunksjoner er som følger:

All trafikk (overføring av filer) mellom denne nettsiden og nettleseren din er kryptert og levert over HTTPS.

5.2 E-POSTSERVERE

All e-post fra denne nettsiden sendes via SMTP-postservere levert av Sendgrid. Sendgrid har som mål å gjøre sendingen av e-post så sikker som den kan være, og vi følger alle deres anbefalinger for beste praksis for å sikre e-postene vi sender fra nettsidene våre gjennom deres systemer.

Vi anser Sendgrid som en tredjeparts databehandler.

6.0 VÅRE TREDJEPARTS DATABEHANDLER

Vi bruker en rekke tredjeparter til å behandle personopplysninger som samles inn av denne nettsiden på våre vegne. Disse tredjepartene er nøye utvalgt og alle overholder lovgivningen angitt i avsnitt 2.0. USA-baserte databehandlere er også EU-U.S Privacy Shield-sertifisert.

6.1 GOOGLE LLC

Brukes til nettstedsanalyse som beskrevet i avsnitt 3.1. Personvernerklæring, EU-U.S Privacy Shield-sertifisering

6.2 SENDGRID, INC.

Brukes til å sende all e-post fra våre nettsider som beskrevet i avsnitt 5.2Personvernerklæring, EU-U.S Privacy Shield-sertifisering

6.3 FELLOWSHIP PRODUCTIONS LTD.

Det britisk-baserte design- og digital markedsføringsbyrået som er ansvarlig for å bygge og vedlikeholde Flexiteek-nettstedet. Nettsted

6.4 SHARPSTACK HOSTING LTD. (T/A PROSTACK HOSTING)

Det britisk-baserte webvertsselskapet som er ansvarlig for å være vert for nettstedet Flexiteek.com. Nettsted

7.0 DATABRUDD

Vi vil rapportere ethvert ulovlig databrudd på denne nettsidens database eller databasen(e) til noen av våre tredjeparts databehandlere til alle relevante personer og myndigheter innen 72 timer etter bruddet hvis det er åpenbart at personopplysninger lagret i en identifiserbar måte er stjålet.

8.0 DATAKONTROLL

Behandlingsansvarlig for denne nettsiden er: Wilks (Rubber Plastics) Mfgs Co Ltd, et britisk privat aksjeselskap med firmanummer: 1215369

hvis registrerte kontor er: Woodrolfe Road, Tollesbury, Essex, CM9 8RY, United Kingdom.

9.0 DATAVERN

Mr. Scott Berry – Joint administrerende direktør, Wilks (Rubber Plastics) Mfgs Co Ltd.

Email: [email protected]

10.0 ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen i tråd med lovgivning eller bransjeutvikling. Vi vil ikke eksplisitt informere våre distributører eller andre nettsidebrukere om disse endringene. I stedet anbefaler vi at du sjekker denne siden av og til for eventuelle endringer i retningslinjene. Spesifikke policyendringer og oppdateringer er nevnt i endringsloggen nedenfor.

10.1 ENDRINGSLOGG

09/1209/12/2020 Ble Denne personvernerklæringen startet.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menü