Dette Sier Kundene Våre

Flexiteek 2G. Det ideelle valget for

Altena yachting

Boarnstream Yachts

Brandsma Yachts

Buehler Turbocraft

Couach

«Flexiteek tilbyr et stort utvalg av farger for å oppfylle kundenes behov. I tillegg har de mulighet til selv å velge stort sett hvilken som helst form og linje. Det er maktpåliggende at vi gir samme høye kvalitetsstandard i hele sortimentet vårt. Dette er helt avgjørende for oss da vi som internasjonalt selskap leverer til flere land.»

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

«Kundene mine er fornøyde med Flexiteek. Den er vedlikeholdsfri, har et veldig bra utseende og er sklisikker, en veldig viktig funksjon for Elling siden vi er sikkerhetsfokuserte.»

Anton van den Bos

Administrerende direktør

Fountaine Pajot

Intrepid Powerboats

Jfa Yachts

Korvet Yachts

Lexus

«Vi har undersøkt mer enn et dusin mulige løsninger for planker i syntetisk teak. Vårt tidligere dekk var for varm for bare føtter om sommeren. Flexiteek er kjøligere i solen, lettere, ser penere ut og holder seg godt. Vi er veldig fornøyd med byttet til Flexiteek.»

Peter Johnstone

2. generasjons formann

No Limit yachts

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»

David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Pollard Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

«Vi har samarbeidet med Flexiteek siden tidlig i 2007. Grunnen til dette lange forholdet er at Flexiteek ganske enkelt er det beste PVC-syntetiske terrassebordet som er tilgjengelig. De nye fargene som de nylig ga ut, ser så nær ekte teak som du kan komme, og tjenesten er uten sidestykke.»

Pat Wiesner

V.P. av ingeniørfag

Regal Marine Logo

Riviera

Seaward Boats

Slider boats

Spoker Boats

Tes Yacht

Tofinou

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

Vivante yachts

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(39602 + 22)}

Trees planted to date

Menü