Seilbater

Flexiteek 2G. Det ideelle valget for

Bla gjennom

Stoles på av ledende seilbåt båtbyggere

Dette sier kundene våre

«Vi monterer Flexiteek 2G på seilbåtene våre fordi det ganske enkelt er perfekt. Uten ettersalgskrav vet vi at vi har tatt det riktige valget for å samarbeide med Flexiteek for terrassebordene våre.»


Robert Menzel

Nestleder for innkjøp

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»


David Medina

Driftsleder

«Vi ser en økende etterspørsel etter Flexiteek fra våre kunder, og med et enkelt samarbeid og god kundeservice fra vår partner forventer vi at dette markedet vil vokse for oss i fremtiden.»


Kræn B. Nielsen

Administrerende Direktør

Fordelene er klare

Flexiteek 2G er det perfekte terrassebordet for din Seilbater.

Teak oppfunnet på nytt

Med sin finkornede finish er Flexiteek 2G vakkert utformet for å se ut akkurat som ekte teak. Du vil være den eneste som vet at det ikke er ekte vare. Flexiteek 2G er det perfekte valget hvis du streber etter den tradisjonelle appellen til et skinnende teakdekk og kommer i «som ny» og «forvitret» alternativer. Etablert i 2000, har vi de mest erfarne teamene lokalisert over hele verden for å hjelpe til med design, produksjon og montering av syntetisk dekk.

Teak Re-invented

Langvarig

Flexiteek er velprøvd teknologi med originale dekk som nå er over 20 år gamle og ser fortsatt vakre ut. Ditt nye dekk kommer med 5 års garanti mot materialfeil. Alle Flexiteek-dekk er produsert ved hjelp av vinylsveiseteknikker som gjør skjøtene sterkere enn ved bruk av lim. Overflaten er ekstremt slitesterk, UV-stabil og kan fullstendig slipes på nytt dersom du skulle trenge eller ønsker det.

Long Lasting

Høy ytelse

Flexiteek 2G tilbyr betydelige fordeler i forhold til konkurrerende syntetiske terrassebordsytemer.

  • Dens formtilpassede underside gir overlegen vedheft og tilpasning til båter i alle former og størrelser.
  • Den avkjøles 30 % raskere enn tradisjonell komposittt-terrassebord.
  • Den er opptil 35 % lettere, flott for ytelsesyachter, flerskrog eller motorbåter.
  • Suveren «korning» gjør Flexiteek 2G til det mest realistiske syntetiske terrassebordet.
High Performance

Lite vedlikehold

Flexiteek 2G krever lite vedlikehold for å opprettholde det flotte utseendet. Ikke behov for vanlig hard skrubbing eller dyre rengjørings- og forseglingssystemer, bare en og annen skylling eller høytrykksspyling for en dyp rengjøring gjør at den ser ut som ny. Såpe og vann vil fjerne de fleste søl, inkludert olje, drivstoff, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 fargekombinasjoner

Våre dekk kommer i 11 forskjellige farger. Med tre fugealternativer betyr dette at du kan velge mellom over 30 kombinasjoner. Så du kan etterligne splitter ny, forvitret, skrubbet eller bleket teak. Eller gå for et mer moderne valg, for eksempel kull, karbon eller off-white.

Se alle fargekombinasjoner >

Over 30 Colour Combinations

Redusert vekt

Med en vekt på bare 4,5 kg per m² er Flexiteek 2G opptil 35 % lettere enn konkurrerende syntetiske terrassebordsystemer. Dette gjør den spesielt attraktiv for høy-ytelses flerskrog, motor- og seilbåter. Viktigere, det reduserer vekten plassert over vannlinjen, så vel som den totale båtvekten. Dette resulterer i et lavere tyngdepunkt, reduserer krenging og forbedrer ytelsen.

Reduced Weight

DEKKDESIGNER

Bruk vår dekkdesigner for å lage det perfekte dekket for Seilbater din.

Design your dream Sailing Boat DeckDesign ditt eget drømmedekk for seiltbåt

BLI INSPIRERT

Leter du etter inspirasjon til din Seilbater?

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

Ikke klar?

Les mer vanlige spørsmål om produktinformasjon, montering og vedlikehold.

Seilbåter vanlige spørsmål

Follow the adventure

This error message is only visible to WordPress admins
{(38304 + 22)}

Trees planted to date

Menü