Retningslinjer for informasjonskapsler

1.0 HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er små filer som lagres på en brukers datamaskin. De er designet for å inneholde en liten mengde data som er spesifikke for en bestemt bruker og nettside, og kan nås enten av serveren som et nettsted er vert for eller av brukerens nettleser.

2.0 HVILKE INFORMASJONSKAPSLER BRUKER FLEXITEEKS NETTSTED?

2.1 GOOGLE ANALYTICS INFORMASJONSKAPSLER

For å overvåke nettstedstrafikk og innholdsbruk bruker vi Google Analytics (GA) som setter følgende informasjonskapsler:

InformasjonskapselnavnUtløper
_gaEtter 1 uke.
_gat_gtag_UA_Etter 1 minutt.
_gidEtter 1 dag.

Alle disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan besøkende kom til nettsidene våre, hvordan de bruker nettsidene våre og innholdet deres og hvordan de forlater nettsidene våre. Vi bruker informasjonen til å kompilere rapporter og hjelpe oss med å forbedre alle Flexiteeks nettsteder.

Dataene som samles inn er i en anonym form, noe som betyr at du ikke kan identifiseres av oss gjennom GA-systemet eller noen av informasjonskapslene den bruker.

2.2 ANDRE INFORMASJONSKAPSLER

I tillegg til Google Analytics, setter denne nettsiden også følgende informasjonskapsler:

InformasjonskapselnavnBeskrivelseUtløper
Informasjonskaplser samtykkeStopper vår informasjonskapsel-banner fra å vises når en bruker har samtykket til retningslinjer for informasjonskapsler.Etter 1 år.
flexiteekPositionBrukes til å lagre et breddegrad / lengdegrad-par hvis du bruker funksjonen «Klikk for å bruke gjeldende plassering» på Finn en distributor-sidenEtter 1 dag.

3.0 HVORDAN FORHINDRE INFORMASJONSKAPSLER PÅ DENNE NETTSIDEN

Det finnes en rekke måter du enten kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din helt eller deaktivere dem på side for side.

4.0 ENDRINGER I DISSE RETNINGLINJENE FOR INFORMASJONSKAPSLER

Denne policyen for informasjonskapsler kan endres fra tid til annen i tråd med lovgivning eller bransjeutvikling. Vi vil ikke eksplisitt informere våre distributører eller andre nettsidebrukere om disse endringene. I stedet anbefaler vi at du sjekker denne siden av og til for eventuelle endringer i retningslinjene. Spesifikke policyendringer og oppdateringer er nevnt i endringsloggen nedenfor.

4.1 ENDRINGSLOGG

{(39602 + 22)}

Trees planted to date

Menü