Vår historie

Om oss

Alle bransjer utvikler sine valg av materialer over tid. Produsenter av biler, fly, sykler og husgulv har alle utviklet og tatt i bruk høyytelsesalternativer til de originale materialene de har valgt. Båtbransjen er ikke annerledes.

DE TIDLIGE ÅRENE

Vi grunnla Flexiteek i 2000, med mål om å revolusjonere det tradisjonelle terrassebord-markedet. Ved å ekstrudere «planker» av PVC, har vi skapt et innovativt produkt som ser like vakkert ut som teak. Det gir også betydelige ytelsesfordeler.

Vår eier, Anders Wilhelmsen Sr, er en gründer nordmann med en sterk arv innen shipping. Vi har tatt fra denne maritime arven og kunnskapen for å inspirere produktene våre. Vi forstår og har svart på de strenge kravene fra ledende båtbyggere.

Hanse 548 utstyrt med Flexiteek 2G plankefarge Teak med svart fugemasse
Hanse Yachts 548 – Teak med svart fugemasse

Etter to år i utvikling satte introduksjonen av Flexiteek 2G i 2014 en ny standard for eksklusive alternativer til teak, ikke minst ved å løse det tidligere problemet med å bli for varm under føttene.

20 ÅR

Beautiful, long lasting decking

Flexiteek 2G vi selger i dag er et vakkert, langvarig, høy-ytelses terrassebord, designet for å takle alle værforhold. Den er tilgjengelig i over 30 forskjellige fargekombinasjoner og kan ha skreddersydde design, logoer og bokstaver. Den eksepsjonelle kvaliteten på produktdesignet og monteringen gjør det til det foretrukne valget for båter som spenner fra tenders til superyachter.

Som den etablerte lederen er Flexiteek 2G enormt populær blant båteiere. Den er også spesifisert av over 200 båtbyggere over hele verden. Med Flexiteek 2G er det ikke nødvendig å bruke timer på å skrubbe, pusse og olje dekket. Våre originale dekk – montert for rundt 20 år siden – er fortsatt gode og ser fortsatt flotte ut.

Marex 330 Scandinavia utstyrt med Flexiteek 2G plankefarge Teak med svart fugemasse
Affordable luxury

Vi tilbyr rimelig luksus med minimalt bryderi og uten å true den dyrebare regnskogen. Alt støttet av grundig montering og eksepsjonell støtte fra vårt verdensomspennende distributørnettverk.

Utforsk

Spør

BE OM EN PRIS

BE OM EN PRØVE

FINN EN DISTRIBUTØR

KONTAKT OSS

{(39602 + 22)}

Trees planted to date

Menü