DETTE SIER KUNDENE VÅRE

Flexiteek 2G for Båtbyggere

Afep-Marine

Altena yachting

Aluqa

Antaris Yachts

Arctic

Arkipelag

«Vi begynte å jobbe med Flexiteek i 2019. For oss er nøkkelfunksjonene til terrassebordene de sklisikre egenskapene og evnen til å holde seg kjølig på varme dager. Kvaliteten på materialet er veldig bra, og vi er veldig fornøyde med den enkle kommunikasjonen og raske leveringstider.»

Torry D. Haugland

Teknisk sjef

Belzona

Blackwater Boats

Boarnstream Yachts

Boreal Yachts

Brandkuip

Brandsma Yachts

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek ser bra ut, det er veldig enkelt å bruke og kundestøtten er veldig bra.»

João Liça

Innkjøpsleder

Buehler Turbocraft

Carbon Craft

Catalina Sailboats

Couach

Davy and Orsted

«Flexiteek tilbyr et stort utvalg av farger for å oppfylle kundenes behov. I tillegg har de mulighet til selv å velge stort sett hvilken som helst form og linje. Det er maktpåliggende at vi gir samme høye kvalitetsstandard i hele sortimentet vårt. Dette er helt avgjørende for oss da vi som internasjonalt selskap leverer til flere land.»

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

Dufour Yachts

«Kundene mine er fornøyde med Flexiteek. Den er vedlikeholdsfri, har et veldig bra utseende og er sklisikker, en veldig viktig funksjon for Elling siden vi er sikkerhetsfokuserte.»

Anton van den Bos

Administrerende direktør

Fountaine Pajot

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek er lett, lite vedlikehold og ser flott ut også når det er vått. Det ser ut som et teakgulv uten den miljøpåvirkningen som naturlig teak har.»

Stig Olssøn

Produktsjef

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»

David Medina

Driftsleder

Greatline

Grizzly boats

«Vi monterer Flexiteek 2G på seilbåtene våre fordi det ganske enkelt er perfekt. Uten ettersalgskrav vet vi at vi har tatt det riktige valget for å samarbeide med Flexiteek for terrassebordene våre.»

Robert Menzel

Nestleder for innkjøp

Hydra Sport

Idbmarine

Intrepid Powerboats

Isloep

Janmor

Jcomposites

Jfa Yachts

JPK

Korvet Yachts

Lexus

Lillebror marine

Marine Composite

«Vi har undersøkt mer enn et dusin mulige løsninger for planker i syntetisk teak. Vårt tidligere dekk var for varm for bare føtter om sommeren. Flexiteek er kjøligere i solen, lettere, ser penere ut og holder seg godt. Vi er veldig fornøyd med byttet til Flexiteek.»

Peter Johnstone

2. generasjons formann

No Limit yachts

Nor-Tech

Novurania

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»

David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Pogo Structures

Pollard Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

«Vi har samarbeidet med Flexiteek siden tidlig i 2007. Grunnen til dette lange forholdet er at Flexiteek ganske enkelt er det beste PVC-syntetiske terrassebordet som er tilgjengelig. De nye fargene som de nylig ga ut, ser så nær ekte teak som du kan komme, og tjenesten er uten sidestykke.»

Pat Wiesner

V.P. av ingeniørfag

Regal Marine Logo

Regulator

«Jeg er fornøyd med produktet, fornøyd med tjenesten og fornøyd med reservetjenesten.»

Colin Baldwin

Innehaver

«Flexiteek er den ideelle løsningen for våre luksuriøse RIB-er, der kundene våre ønsker utseendet til ekte teak, men uten alt vedlikehold. Flexiteek er nå en fast favoritt og stort sett standardutstyr på alle Ribeyes.»

Sophie Hurst

Markedssjef

Riviera

Robertson & Caine

Rocad Boats

Scanner Yachts

Scout Boats

Seafury

Seaward Boats

Silver boats

Sirius-Yachts

Slider boats

Sonic Powerboats

Spoker Boats

Sportsman Boats

Statement Marine

Stoner Boatworks

Tenderline

Tes Yacht

Tofinou

Trident

Ufo Groupe

Vaddosnipan

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

Vivante yachts

Wauquiez

«Williams velger å passe Flexiteek, da det er den desidert mest realistiske teakerstatningen som er tilgjengelig for øyeblikket. Vi har montert produktet på flere tusen båter som brukes på steder som spenner fra Australia til Norge, og har funnet ut at det fungerer mest pålitelig.»

John Hornsby

Felles administrerende direktør

Willis Marine

«Vi ser en økende etterspørsel etter Flexiteek fra våre kunder, og med et enkelt samarbeid og god kundeservice fra vår partner forventer vi at dette markedet vil vokse for oss i fremtiden.»

Kræn B. Nielsen

Administrerende Direktør

Zinder Boats

Klar for å starte?

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(38304 + 22)}

Trees planted to date

Menü