Motorbater

Flexiteek 2G. Det ideelle valget for

Bla gjennom

Stoles på av ledende motorbåtbyggere

Dette sier kundene våre

«Flexiteek tilbyr et stort utvalg av farger for å oppfylle kundenes behov. I tillegg har de mulighet til selv å velge stort sett hvilken som helst form og linje. Det er maktpåliggende at vi gir samme høye kvalitetsstandard i hele sortimentet vårt. Dette er helt avgjørende for oss da vi som internasjonalt selskap leverer til flere land.»


Javier Ibañez

Technical Director

«Kundene mine er fornøyde med Flexiteek. Den er vedlikeholdsfri, har et veldig bra utseende og er sklisikker, en veldig viktig funksjon for Elling siden vi er sikkerhetsfokuserte.»


Anton van den Bos

Administrerende direktør

«Vi har samarbeidet med Flexiteek siden tidlig i 2007. Grunnen til dette lange forholdet er at Flexiteek ganske enkelt er det beste PVC-syntetiske terrassebordet som er tilgjengelig. De nye fargene som de nylig ga ut, ser så nær ekte teak som du kan komme, og tjenesten er uten sidestykke.»


Pat Wiesner

V.P. av ingeniørfag

Regal Marine Logo

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek ser bra ut, det er veldig enkelt å bruke og kundestøtten er veldig bra.»


João Liça

Innkjøpsleder

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»


David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Fordelene er klare

Flexiteek 2G er det perfekte terrassebordet for din motorbåt.

Teak oppfunnet på nytt

Med sin finkornede finish er Flexiteek 2G vakkert utformet for å se ut akkurat som ekte teak. Du vil være den eneste som vet at det ikke er ekte vare. Flexiteek 2G er det perfekte valget hvis du streber etter den tradisjonelle appellen til et skinnende teakdekk og kommer i «som ny» og «forvitret» alternativer. Etablert i 2000, har vi de mest erfarne teamene lokalisert over hele verden for å hjelpe til med design, produksjon og montering av syntetisk dekk.

Teak Re-invented

Langvarig

Flexiteek er velprøvd teknologi med originale dekk som nå er over 20 år gamle og ser fortsatt vakre ut. Ditt nye dekk kommer med 5 års garanti mot materialfeil. Alle Flexiteek-dekk er produsert ved hjelp av vinylsveiseteknikker som gjør skjøtene sterkere enn ved bruk av lim. Overflaten er ekstremt slitesterk, UV-stabil og kan fullstendig slipes på nytt dersom du skulle trenge eller ønsker det.

Long Lasting

Høy ytelse

Flexiteek 2G tilbyr betydelige fordeler i forhold til konkurrerende syntetiske terrassebordsytemer.

  • Dens formtilpassede underside gir overlegen vedheft og tilpasning til båter i alle former og størrelser.
  • Den avkjøles 30 % raskere enn tradisjonell komposittt-terrassebord.
  • Den er opptil 35 % lettere, flott for ytelsesyachter, flerskrog eller motorbåter.
  • Suveren «korning» gjør Flexiteek 2G til det mest realistiske syntetiske terrassebordet.
High Performance

Lite vedlikehold

Flexiteek 2G krever lite vedlikehold for å opprettholde det flotte utseendet. Ikke behov for vanlig hard skrubbing eller dyre rengjørings- og forseglingssystemer, bare en og annen skylling eller høytrykksspyling for en dyp rengjøring gjør at den ser ut som ny. Såpe og vann vil fjerne de fleste søl, inkludert olje, drivstoff, rødvin og fiskeblod.

Low Maintenance

Over 30 fargekombinasjoner

Våre dekk kommer i 11 forskjellige farger. Med tre fugealternativer betyr dette at du kan velge mellom over 30 kombinasjoner. Så du kan etterligne splitter ny, forvitret, skrubbet eller bleket teak. Eller gå for et mer moderne valg, for eksempel kull, karbon eller off-white.

Se alle fargekombinasjoner >

Over 30 Colour Combinations

Designmuligheter

Vi kan tilpasse dekket ditt for å lage tradisjonelle og moderne design på individuell basis – kuttet, montert og ferdig for hånd. Vi kan også dekorere dekket ditt med skreddersydde design, logoer og bokstaver, ved hjelp av datastyrte, presisjonsskjæreverktøy.

Se hva som er mulig >

Design Possibilities

DEKKDESIGNER

Bruk vår dekkdesigner for å lage det perfekte dekket for motorbåten din.

Design your dream Motor Boat DeckDESIGN DITT EGET DRØMMEDEKK FOR MOTORTBÅT

BLI INSPIRERT

Leter du etter inspirasjon til din motorbåt?

Begynn ditt eventyr

Velg ett eller flere av disse valgene.

Ikke klar?

Les mer vanlige spørsmål om produktinformasjon, montering og vedlikehold.

Motorbåter vanlige spørsmål

Follow the adventure

This error message is only visible to WordPress admins
{(38898 + 22)}

Trees planted to date

Menü