Dette Sier Kundene Våre

Flexiteek 2G for Båtforhandlere

Aluqa

Antaris Yachts

Arctic

Arkipelag

«Vi begynte å jobbe med Flexiteek i 2019. For oss er nøkkelfunksjonene til terrassebordene de sklisikre egenskapene og evnen til å holde seg kjølig på varme dager. Kvaliteten på materialet er veldig bra, og vi er veldig fornøyde med den enkle kommunikasjonen og raske leveringstider.»

Torry D. Haugland

Teknisk sjef

Belzona

Blackwater Boats

Brandkuip

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek ser bra ut, det er veldig enkelt å bruke og kundestøtten er veldig bra.»

João Liça

Innkjøpsleder

Buehler Turbocraft

Carbon Craft

Davy and Orsted

«Flexiteek tilbyr et stort utvalg av farger for å oppfylle kundenes behov. I tillegg har de mulighet til selv å velge stort sett hvilken som helst form og linje. Det er maktpåliggende at vi gir samme høye kvalitetsstandard i hele sortimentet vårt. Dette er helt avgjørende for oss da vi som internasjonalt selskap leverer til flere land.»

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

Fountaine Pajot

«Våre kunder er veldig fornøyde. Flexiteek er lett, lite vedlikehold og ser flott ut også når det er vått. Det ser ut som et teakgulv uten den miljøpåvirkningen som naturlig teak har.»

Stig Olssøn

Produktsjef

Greatline

Grizzly boats

Hydra Sport

Intrepid Powerboats

Isloep

Janmor

JPK

Lillebror marine

«Vi har undersøkt mer enn et dusin mulige løsninger for planker i syntetisk teak. Vårt tidligere dekk var for varm for bare føtter om sommeren. Flexiteek er kjøligere i solen, lettere, ser penere ut og holder seg godt. Vi er veldig fornøyd med byttet til Flexiteek.»

Peter Johnstone

2. generasjons formann

No Limit yachts

Nor-Tech

Novurania

«Vi har valgt Flexiteek på grunn av kvaliteten, det realistiske utseendet og den enestående servicen som tilbys av vår leverandør. Den oppfyller standarden som forventes på våre yachter.»

David Medina

Driftsleder

Pardo Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

«Vi har samarbeidet med Flexiteek siden tidlig i 2007. Grunnen til dette lange forholdet er at Flexiteek ganske enkelt er det beste PVC-syntetiske terrassebordet som er tilgjengelig. De nye fargene som de nylig ga ut, ser så nær ekte teak som du kan komme, og tjenesten er uten sidestykke.»

Pat Wiesner

V.P. av ingeniørfag

Regal Marine Logo

Regulator

«Jeg er fornøyd med produktet, fornøyd med tjenesten og fornøyd med reservetjenesten.»

Colin Baldwin

Innehaver

«Flexiteek er den ideelle løsningen for våre luksuriøse RIB-er, der kundene våre ønsker utseendet til ekte teak, men uten alt vedlikehold. Flexiteek er nå en fast favoritt og stort sett standardutstyr på alle Ribeyes.»

Sophie Hurst

Markedssjef

Riviera

Rocad Boats

Scout Boats

Seafury

Silver boats

Slider boats

Sonic Powerboats

Spoker Boats

Sportsman Boats

Statement Marine

Stoner Boatworks

Tenderline

Trident

Ufo Groupe

Vaddosnipan

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

«Williams velger å passe Flexiteek, da det er den desidert mest realistiske teakerstatningen som er tilgjengelig for øyeblikket. Vi har montert produktet på flere tusen båter som brukes på steder som spenner fra Australia til Norge, og har funnet ut at det fungerer mest pålitelig.»

John Hornsby

Felles administrerende direktør

Willis Marine

«Vi ser en økende etterspørsel etter Flexiteek fra våre kunder, og med et enkelt samarbeid og god kundeservice fra vår partner forventer vi at dette markedet vil vokse for oss i fremtiden.»

Kræn B. Nielsen

Administrerende Direktør

Zinder Boats

Klar for å starte?

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(38898 + 22)}

Trees planted to date

Menü