Dette sier kundene våre

«Flexiteek er den ideelle løsningen for våre luksuriøse RIB-er, der kundene våre ønsker utseendet til ekte teak, men uten alt vedlikehold. Flexiteek er nå en fast favoritt og stort sett standardutstyr på alle Ribeyes.»

Sophie Hurst, Markedssjef

Q. Spørsmål: Når begynte du å jobbe med Flexiteek?

A.

Vi begynte å jobbe med Flexiteek rundt 2001/2002 da produktet fortsatt var veldig nytt. Det var en ideell løsning for våre luksuriøse RIB-er, der kundene våre ønsket utseendet til ekte teak, men uten alt vedlikehold. Flexiteek er nå en fast favoritt og stort sett standardutstyr på alle Ribeyes.

Q. Spørsmål: Hvorfor valgte du Flexiteek?

A.

Flexiteek brukes som hoveddekkemateriale og med sikkerhet av største betydning på alle våre RIB-er, tilpasser vi også Flexiteek til alle tilgjengelige overflater rundt båten.

Q. Spørsmål: Hva verdsetter du mest med Flexiteek?

A.

Med hundrevis av dekk som bestilles hvert år, er Flexiteeks pålitelige forsyning og raske reaksjon på kvalitets- eller monteringsproblemer avgjørende.

Q. Spørsmål: Hva synes kundene dine om Flexiteek?

A.

Med antallet dekk vi monterer, må de elske det!

Q. Spørsmål: Hva gjør Flexiteek 2G annerledes/unikt?

A.

Konstruksjonen av dekkene av lange, fleksible planker gjør at dekkene kan leveres til oss rullet i sin sammensatte form. Dette gjør det mye enklere å montere enn noen av 8’x4′-platematerialeløsningene som er tilgjengelige andre steder som må skjøtes på stedet.

Ribeye Boats GALleri

Klar for å starte?

Velg ett eller flere av disse valgene.

{(38898 + 22)}

Trees planted to date

Menü